ESOK-hanke 2006-2011

Lisää resursseja ja näkyvyyttä korkeakoulusi esteettömyyskoulutukseen!


ESOK-hanke toivoo tietoa korkeakouluissa vuonna 2008 toteutetusta/toteutettavasta esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta edistävästä koulutuksesta. Vuodelle 2009 tarjoamme tukeamme korkeakoulujen toiveden mukaisen koulutuksen järjestämiseksi.

Koulutuksissa voi olla kyse henkilöstön lisä- ja täydennyskoulutuksesta, opiskelijatuutoreiden koulutuksesta tai työelämäyhteistyötahojen perehdytyksestä.

Tulevat koulutukset 2009 toteutetaan ESOKin, järjestöjen ja korkeakoulujen yhteistyönä. Koulutus voi olla paikallista, alueellista tai valtakunnallista.

Jotta tulevat koulutukset vastaavat juuri teidän tarpeitanne, toivomme vastauksia kyselyyn viimeistään maanantaina 27.10.2008.

Mahdollisimman kattavan tiedon saamiseksi olisimme kiitollisia, jos levittäisitte kyselyä eri toimipisteidenne ja yksiköidenne henkilöstön, opiskelijoiden ja yhteistyötahojen keskuuteen.

Kyselyn tulokset lähetetään sähköpostitse yhteystietonsa jättäneille ja ne ovat nähtävillä myös ESOKin verkkosivulla marraskuun loppuun mennessä.

Vastauksistanne jo etukäteen kiittäen

ESOK-hanke

Merja Ylönen, Hannu Puupponen ja Minna Koskinen